• MeshWorks Wireless - 
    IoT, Esineiden- ja Teollinen Internet - Ratkaisut

    MeshWorks Wireless on Suomalainen, vuonna 2007 perustettu yritys, joka tuottaa Asiakkaille

    älykkäitä IoT-ratkaisuja.  

Teollinen Internet ja Älykkäät IoT- ratkaisut - 15 vuoden kokemuksella

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme automatisoituja ja kustannustehokkaita IoT Ratkaisuja mm. lääke- ja laboratorioteollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöhallinnon sekä kuljetus- ja logistiikka-alan tarpeisiin. Tuotamme palveluita tuhansille Asiakkaille viidellä mantereella. Matkamme tässä Esineiden Internet (Internet of Things) kiehtovassa maailmassa alkoi jo vuonna 2007.

Yrityksemme toiminnan teknisenä perustana ovat varmatoimiset langattomasti kommunikoivat IoT- anturit. Kaikki palvelumme ja tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja säilytämme pilvipalvelumme datan kotimaisilla palvelimilla.
Seemoto

 Seemoto palvelualusta huolehtii siitä, että tuotteesi matkaavat optimaalisessa lämpötilassa alusta perille asti. Seemoto ratkaisuja hyödynnetään mm.  lääketeollisuuden, laboratorioiden sekä elintarviketeollisuuden vaativissa käyttöympäristöissä ja asiakkainamme on mm. yli 300 apteekkia Suomessa.

Seemoto -ratkaisu käyttää älykkäitä ja luotettavia langattomia antureita, jotka automatisoivat kentällä tapahtuvat tiedonkeruutoiminnot.

Seemoto tarjoaa asiakkailleen dynaamisen ja skaalautuvan ratkaisun, ja sitä käyttävät viidellä mantereella sadat eri toimialoilla toimivat yritykset. Ratkaisu täyttää EN12830-, HACCP-, EU GDP ja GMP sekä FDA 21 CFR part 11 lämötilaseurannalle asetetut vaatimukset.

www.seemoto.com 

FeelPlace

FeelPlace kerää kaiken relevantin kiinteistödatan yhteen suurestakin kiinteistömassasta, ja visualisoi datan helposti ymmärrettäväksi ja jatkokäytettäväksi tiedoksi. 

FeelPlace -ratkaisuja hyödynnetään mm. vaativissa tilojen hallinnassa, sisäilman laadun ja muissa rakennukseen liittyvissä valvontasovelluksissa. FeelPlace hyödyntää dynaamisia ja skaalautuvia langattomiin Mesh -tekniikkaan perustuvia älykkäitä antureita, jotka kommunikoivat keskenään ja muodostavat luotettavan verkon rakennukseen.

FeelPlace perustuu Seemoto -tekniikkaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia etävalvontaratkaisuja, jotka kattavat rakennuksen koko elinkaaren, erilaiset valvontatarpeet, automaattinen tietoanalyysi tekoälyn (AI) avulla.


www.feelplace.com


SensUrban

SensUrban on selainpohjainen visualisointialusta älykkäiden kaupunkien ja rakennusten tarpeisiin. SensUrban heijastaa tosielämän tapahtumat kohteesta rakennettuun, virtuaaliseen digitaaliseen kaksoseen. Monimutkainenkin data saadaan alustan visualisointi ominaisuuksien avulla näkyväksi . Datan läpinäkyvyys muuttaa kaupunkien suunnittelua, seurantaa ja hallintoa.


SensUrban tarjoaa monipuolisen visualisointialustan kaikelle online-tiedoille, kuten liikenteelle, pysäköinnille, julkisen liikenteen palveluille, ilmanlaadulle ja paikalliselle säälle. Digitaalinen kaksonen parantaa kokonaisvaltaisesti kaupungin tarjoamien palvelujen suorituskykyä.


www.sensurban.com

MeshWorks Wireless Oy 

Hatanpään valtatie 48
33900 TAMPERE, Finland