Älykkäiden IoT-ratkaisujen pelinrakentaja

MeshWorks Wireless on Tampereella v. 2007 perustettu yritys, joka tuottaa asiakkailleen älykkäitä IoT-ratkaisuja.

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman tarkoituksenmukaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja avainprosessien ja liiketoiminnan ja lopulta yrityksen menestyksen ja loppuasiakkaiden asiakastyytyväisyyden parantamiseksi.


Yrityksemme toiminnan teknisenä perustana ovat varmatoimiset anturit, joiden avulla tuotamme asiakkaillemme palveluita hyödyntämällä mm. seuraavista mittasuureista kerättyä dataa : Lämpötila, liike, CO2, TVOC, Pienhukkaset ja ilmanpaine-erot.

Kaikki palvelumme ja tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja säilytämme pilvipalvelumme

datan kotimaisilla palvelimilla.


 
 
 

Kylmää kyytiä olosuhteista riippumatta

Seemoto palvelualusta huolehtii siitä, että tuotteesi matkaavat optimaalisessa lämpötilassa alusta perille asti. Seemoto ratkaisuja hyödynnetään mm.  lääketeollisuuden, laboratorioiden sekä elintarviketeollisuuden vaativissa käyttöympäristöissä ja asiakkainamme on mm. yli 300 apteekkia Suomessa.

www.seemoto.com >>

 
 
 

Kiinteistöterveyden  avainkumppani

FeelPlace kerää kaiken relevantin kiinteistödatan yhteen suurestakin kiinteistömassasta, ja visualisoi datan helposti ymmärrettäväksi ja jatkokäytettäväksi tiedoksi. FeelPlace palvelualustan päälle rakennettu Sisäilmasalkku on tuote, jonka avulla on helppoa lähteä nopeasti kokeilemaan palvelun toimivuutta.

 www.sisailmasalkku.com  >>
 
 
 

Kaupunkikehityksen palvelualusta

SensUrban on kehitteillä oleva urbaanikehityksen työkalu, joka hyödyntää mm. olosuhdetietoja sekä liikenne- sekä ihmisvirroista kerättävää dataa.

Yhteys


 

MeshWorks Wireless Oy 

Hatanpään valtatie 48
33900 TAMPERE, Finland
Tel: +358 20 792 8970
info@mww.fi

 

Seemoto Sales

Tel: +358 20 792 8971
sales@seemoto.com

 

Seemoto Support
support@seemoto.com
Tel: +358 20 792 8972

Konttori